Onze locaties.

Onze locaties liggen verspreid in het bruisende Maastricht, met ieder zijn eigen unieke concept. Of je nu droomt van een baan in de gezelligste kroeg van Maastricht, verlangt naar een avondje fine dining of graag gasten ontvangt in een van onze hotels: bij ons vind je het allemaal. Wat alle locaties met elkaar gemeen hebben? Een sprankelende, familiaire sfeer die garant staat voor onvergetelijke momenten. Work hard, play hard. Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van ons team?

Fitz Roy.

De groene oase in Maastricht. Een trendy fine dining restaurant en boutique hotel waar kwaliteit en gastvrijheid de boventoon voeren. Ons jonge en bruisende team staat garant voor een top-ervaring.

Au Mouton Blanc.

Stap binnen in een knus bruin café dat transformeert van eetcafé tot een bruisende uitgaanslocatie op vrijdag- en zaterdagavond. Een plek waar alle leeftijden en verhalen samenkomen.

Le Theatre.

Het stijlvolle art-deco hotel met brasserie ligt in hartje Maastricht, op een van de meest markante plekken van de stad – Het Vrijthof. Je waant je in Parijs uit de vroege vorige eeuw.

Veerle

4 jaar in dienst bij BHG.

“Het werken bij Fitz Roy is erg divers, je werkt voor zowel hotel- als restaurantgasten. Het is super dankbaar werk als jij deze gasten een onvergetelijke tijd hebt kunnen bezorgen.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Rens

1 jaar in dienst bij BHG.

“Een mooie balans tussen werk en vrije tijd is wat ik gevonden heb bij Fitz Roy. Dit maakt het mogelijk om te koken met passie en creativiteit.”

Fitz Roy.

Guy

7 jaar in dienst bij BHG.

“Samen met ons team, ontdek de harmonie tussen het harde werk maar vooral de gezelligheid en passie waarmee wij als eenheid op de werkvloer staan. Proef de smaak van de ambiance en geniet samen met ons van de mooie producten die wij bieden.”

Au Mouton Blanc.

Jordi

5.5 jaar in dienst bij BHG.

“Een fantastische avond met vrienden en/of familie. Onder het genot van een hapje en een drankje. De gezelligheid die overal te proeven valt. Dat is iets waar ik enorm van kan genieten als ik dit bij onze gasten zie.”

Au Mouton Blanc.

Le Theatre.

Jelle

“Het leukste is de afwisseling, van lunch, diner naar de stapavonden. Dan gaan we knallen met elkaar om zo een mooie avond ervan te maken.”

Au Mouton Blanc.

Mirte

11.5 jaar in dienst bij BHG.

“Gastvrijheid is onze gasten zich thuis te laten voelen en daar doen wij iedere dag ons uiterste best voor.”

Au Mouton Blanc.

Le Theatre.

Veelgestelde vragen.

Waar bevindt het hoofdkantoor van Brouwer Horecagroep zich?
Het hoofdkantoor van Brouwer Horecagroep is gevestigd op Boschstraat 54 in Maastricht.
Waar ligt Boutique Hotel Le Theatre?
Boutique Hotel Le Theatre is gevestigd op Vrijthof 50 in Maastricht.
Waar ligt Fitz Roy?
Fitz Roy is gevestigd op Boschstraat 70, 6211 AX in Maastricht.
Waar ligt Au Mouton Blanc?
Au Mouton Blanc is gevestigd op Kersenmarkt 10 in Maastricht.