Onbezorgd genieten in het gezelligste café van Maastricht..

Au Mouton Blanc is een charmant, oud bruin café dat overdag fungeert als knus eetcafé en ’s avonds in het weekend tot leven komt als een uitgaansgelegenheid. Ons dynamische team streeft naar gezelligheid en een goede sfeer. We creëren samen een onvergetelijke ervaring voor onze gasten, waardoor het werk bij Au Mouton Blanc gevarieerd en levendig is. We verwelkomen een divers publiek, van jong tot oud, van lokale Maastrichtenaren tot dagtoeristen.

Werken bij Au Mouton Blanc.

Au Mouton Blanc biedt een veelzijdige ervaring met ontbijt, lunch, diner en uitgaan, allemaal op één locatie. Bovendien hebben we een klein zaaltje waar we diverse evenementen organiseren, variërend van vergaderingen tot feestjes. Hier worden verhalen gemaakt!

Sico

“Ik ben trots om deel uit te maken van deze horecafamilie en zal altijd streven naar perfectie in alles wat ik doe.”

Le Theatre.

Daniëlle

1 jaar in dienst bij BHG.

“Bij Fitz Roy werk je in een team dat veel vertrouwen in elkaar heeft, je krijgt alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en specialiseren in jouw interessegebied.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Veerle

4 jaar in dienst bij BHG.

“Het werken bij Fitz Roy is erg divers, je werkt voor zowel hotel- als restaurantgasten. Het is super dankbaar werk als jij deze gasten een onvergetelijke tijd hebt kunnen bezorgen.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Jordi

5.5 jaar in dienst bij BHG.

“Een fantastische avond met vrienden en/of familie. Onder het genot van een hapje en een drankje. De gezelligheid die overal te proeven valt. Dat is iets waar ik enorm van kan genieten als ik dit bij onze gasten zie.”

Au Mouton Blanc.

Le Theatre.

Rens

1 jaar in dienst bij BHG.

“Een mooie balans tussen werk en vrije tijd is wat ik gevonden heb bij Fitz Roy. Dit maakt het mogelijk om te koken met passie en creativiteit.”

Fitz Roy.

Mirte

11.5 jaar in dienst bij BHG.

“Gastvrijheid is onze gasten zich thuis te laten voelen en daar doen wij iedere dag ons uiterste best voor.”

Au Mouton Blanc.

Le Theatre.

Vacatures bij Au Mouton Blanc.

Wij geloven in de kracht van gepassioneerde mensen die streven naar uitmuntendheid in gastvrijheid. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Brouwer Horeca Groep is er plek in ons team. Ontdek de jouwe.

Medewerker keuken.

Fulltime

Zelfstandig werkend kok.

Fulltime

Medewerker bediening.

Fulltime

Assistent bedrijfsleider.

Fulltime

Afwasser.

Oproepkracht