Een oase van groen in de binnenstad. .

Fitz Roy is een speels fine dining restaurant dat een toegankelijke ervaring biedt aan een breed publiek, maar zich met name richt op jong volwassenen. We hechten veel waarde aan uitstekende service en kwaliteit. Ons dynamische team is gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige producten en service. Gelegen als een oase van groen in het hart van Maastricht, biedt Fitz Roy een unieke ervaring in een Boutique hotel met 22 kamers. Bij Fitz Roy gaan we voor groei en streven we naar meer. We bieden een uitdagende werkomgeving waar samenwerken en genieten hand in hand gaan.

Werken bij Fitz Roy.

Hier worden gasten ondergedompeld in een culinaire ervaring van het hoogste niveau. Wat ons onderscheidt, is de combinatie van verfijnde gerechten met een informele, gezellige sfeer. Als werknemer bij Fitz Roy krijg je de unieke kans om te werken binnen een setting waar de nadruk ligt op uitzonderlijke kwaliteit en service. Het is een plek waar je niet alleen werkt, maar ook leert en groeit.

Veerle

4 jaar in dienst bij BHG.

“Het werken bij Fitz Roy is erg divers, je werkt voor zowel hotel- als restaurantgasten. Het is super dankbaar werk als jij deze gasten een onvergetelijke tijd hebt kunnen bezorgen.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Rens

1 jaar in dienst bij BHG.

“Een mooie balans tussen werk en vrije tijd is wat ik gevonden heb bij Fitz Roy. Dit maakt het mogelijk om te koken met passie en creativiteit.”

Fitz Roy.

Jelle

“Het leukste is de afwisseling, van lunch, diner naar de stapavonden. Dan gaan we knallen met elkaar om zo een mooie avond ervan te maken.”

Au Mouton Blanc.

Sico

“Ik ben trots om deel uit te maken van deze horecafamilie en zal altijd streven naar perfectie in alles wat ik doe.”

Le Theatre.

Guy

7 jaar in dienst bij BHG.

“Samen met ons team, ontdek de harmonie tussen het harde werk maar vooral de gezelligheid en passie waarmee wij als eenheid op de werkvloer staan. Proef de smaak van de ambiance en geniet samen met ons van de mooie producten die wij bieden.”

Au Mouton Blanc.

Daniëlle

1 jaar in dienst bij BHG.

“Bij Fitz Roy werk je in een team dat veel vertrouwen in elkaar heeft, je krijgt alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en specialiseren in jouw interessegebied.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Vacatures bij Fitz Roy.

Wij geloven in de kracht van gepassioneerde mensen die streven naar uitmuntendheid in gastvrijheid. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Brouwer Horeca Groep is er plek in ons team. Ontdek de jouwe.

Leerling/Stagiair keuken.

Parttime

Chef de partie.

Fulltime

Sous Chef.

Fulltime

Housekeeping.

Parttime

Medewerker bediening.

Fulltime

Restaurantmanager.

Fulltime

Hotelmanager.

Fulltime