Dichterbij het Vrijthof kun je niet komen. .

Le Theatre is een gezellig hotel en brasserie gelegen in het hart van Maastricht, aan het Vrijthof. Onze gasten kunnen hier genieten van ontbijt, lunch, diner en heerlijke borrels op ons zonnig terras. Het is een voorrecht om te ontbijten op ons terras, waar de eerste zonnestralen van de dag op het terras vallen. Ons dynamische team, altijd boordevol nieuwe en gezellige ideeën, maakt van Le Theatre een levendige werkplek. Daarnaast geniet je hier van een unieke locatie, zo dichtbij Maastricht als maar mogelijk is.

Werken bij Le Theatre.

Le Theatre onderscheidt zich door zijn unieke stijl, die doet denken aan de sfeer van de Moulin Rouge. Daarnaast is het bijzonder gezellig om te werken tijdens evenementen in Maastricht, zoals met de concerten van André Rieu. Als werknemer bij Le Theatre maak je deel uit van een dynamisch team dat voortdurend nieuwe en gezellige ideeën omarmt om de gastervaring te verrijken!

Mirte

11.5 jaar in dienst bij BHG.

“Gastvrijheid is onze gasten zich thuis te laten voelen en daar doen wij iedere dag ons uiterste best voor.”

Au Mouton Blanc.

Le Theatre.

Veerle

4 jaar in dienst bij BHG.

“Het werken bij Fitz Roy is erg divers, je werkt voor zowel hotel- als restaurantgasten. Het is super dankbaar werk als jij deze gasten een onvergetelijke tijd hebt kunnen bezorgen.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Rens

1 jaar in dienst bij BHG.

“Een mooie balans tussen werk en vrije tijd is wat ik gevonden heb bij Fitz Roy. Dit maakt het mogelijk om te koken met passie en creativiteit.”

Fitz Roy.

Sico

“Ik ben trots om deel uit te maken van deze horecafamilie en zal altijd streven naar perfectie in alles wat ik doe.”

Le Theatre.

Daniëlle

1 jaar in dienst bij BHG.

“Bij Fitz Roy werk je in een team dat veel vertrouwen in elkaar heeft, je krijgt alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en specialiseren in jouw interessegebied.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Jelle

“Het leukste is de afwisseling, van lunch, diner naar de stapavonden. Dan gaan we knallen met elkaar om zo een mooie avond ervan te maken.”

Au Mouton Blanc.

Vacatures bij Le Theatre.

Wij geloven in de kracht van gepassioneerde mensen die streven naar uitmuntendheid in gastvrijheid. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Brouwer Horeca Groep is er plek in ons team. Ontdek de jouwe.

Afwasser.

Oproepkracht

Medewerker keuken.

Fulltime

Housekeeping.

Parttime

Medewerker bediening.

Fulltime