Over de Brouwer Horecagroep.

Remco Brouwer legde de fundamenten voor wat nu de Brouwer Horeca Groep is. Vanaf het prille begin in 2000 opende hij de deuren van de geliefde Au Mouton Blanc. In 2015 volgde de lancering van Le Theatre en in 2019 vond de oprichting plaats van Fitz Roy. Remco heeft met onvermoeibare toewijding en scherp oog voor zowel gastvrijheid en werkgeluk, gewerkt aan het opbouwen van deze welbekende Maastrichtse zaken.

Wat begon als een eenmansmissie groeide al snel uit tot een echt familiebedrijf. Met zijn dochter Femke en zoon Maarten als steunpilaren naast hem, kon Remco zijn visie delen om de horeca wereld te veroveren.

Groei.

Femke met een indrukwekkende staat van dienst 8 jaar binnen onze zaken, vertegenwoordigt de voorgrond van onze zaken. Haar passie voor gastvrijheid is voelbaar in elke interactie, en haar onmiskenbare energie vormt de drijvende kracht achter onze unieke sfeer.

Maarten, die al 10 jaar binnen onze zaken rondloopt heeft zijn stempel de afgelopen 2 jaar vanaf de achtergrond gedrukt. Met een studieachtergrond in Finance is er een scherp oog voor detail en een onfeilbaar gevoel voor organisatie ontstaan. Hij zorgt ervoor dat alles op zijn plek valt. Zijn toewijding aan onze visie is eveneens diepgaand als bescheiden.

Nu, met een nieuw tijdperk in het vooruitzicht, bereiden Femke en Maarten zich voor om het stokje over te nemen. Ze kijken ernaar uit om de nalatenschap van hun vader voort te zetten, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe hoofdstukken toevoegen aan het boek van Brouwer Horeca Groep. Het is een fundament van passie, vernieuwing en gastvrijheid dat we met trots delen met onze gasten, waarbij continuïteit centraal staat.

Diversiteit.

Wat ons drijft in deze bruisende wereld van horeca is de onbegrensde diversiteit. Drie zaken, drie unieke concepten en ieder met een eigen karakter en cultuur. Hier vind je een plek waar je informeel samensmelt met de gezelligheid van mensen, zowel de collega’s als de gasten, om je heen.

Welkom bij de Brouwer Horeca Groep.
Waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan.