Wil jij een kunstenaar in de keuken worden? Sluit je dan aan bij ons dynamische culinaire team in restaurant Fitz-Roy! Onze eigentijdse en innovatieve keuken staat bekend om de combinatie van de Franse keuken met zowel lokale als wereldse ingrediƫnten en smaken. Dit resulteert in verrassende en heerlijke smaakcombinaties.
We zijn momenteel op zoek naar een getalenteerde en creatieve stagiair voor de keuken die een passie heeft voor koken, een goed gevoel voor smaak en productkennis heeft. Je ziet jezelf als een teamplayer met een proactieve en leergierige houding. Onze dynamische keuken vereist enthousiasme en leergierigheid en spreek je vloeiend Nederlands of Engels.
Je krijgt de kans om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen terwijl je samenwerkt met een jonge en ambitieuze koks die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verder zorgen we ervoor dat je werkt in een positieve werkomgeving. Naast een stagetoeslag, krijg je de kans om je culinaire expertise verder uit te breiden met trainingen en/of workshops.
Fitz Roy maakt onderdeel uit van Brouwer Horeca Groep. Brouwer Horeca Groep bestaat uit drie verschillende horeca gelegenheden, gelegen in het hart van Maastricht. De andere twee horeca gelegenheden zijn Au Mouton Blanc en Le Theatre Hotel. Door de diversiteit van vestigingen, zorgen wij ervoor dat er voor jou kansen zijn om te groeien en verder te ontwikkelen.