Veelgestelde vragen.

Veerle

4 jaar in dienst bij BHG.

“Het werken bij Fitz Roy is erg divers, je werkt voor zowel hotel- als restaurantgasten. Het is super dankbaar werk als jij deze gasten een onvergetelijke tijd hebt kunnen bezorgen.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Jelle

“Het leukste is de afwisseling, van lunch, diner naar de stapavonden. Dan gaan we knallen met elkaar om zo een mooie avond ervan te maken.”

Au Mouton Blanc.

Guy

7 jaar in dienst bij BHG.

“Samen met ons team, ontdek de harmonie tussen het harde werk maar vooral de gezelligheid en passie waarmee wij als eenheid op de werkvloer staan. Proef de smaak van de ambiance en geniet samen met ons van de mooie producten die wij bieden.”

Au Mouton Blanc.

Jordi

5.5 jaar in dienst bij BHG.

“Een fantastische avond met vrienden en/of familie. Onder het genot van een hapje en een drankje. De gezelligheid die overal te proeven valt. Dat is iets waar ik enorm van kan genieten als ik dit bij onze gasten zie.”

Au Mouton Blanc.

Le Theatre.

Daniëlle

1 jaar in dienst bij BHG.

“Bij Fitz Roy werk je in een team dat veel vertrouwen in elkaar heeft, je krijgt alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en specialiseren in jouw interessegebied.”

Fitz Roy.

Au Mouton Blanc.

Rens

1 jaar in dienst bij BHG.

“Een mooie balans tussen werk en vrije tijd is wat ik gevonden heb bij Fitz Roy. Dit maakt het mogelijk om te koken met passie en creativiteit.”

Fitz Roy.